2η προειδοποίηση στην Ελλάδα για την "μετά" μνημονιακή εποχή!

Μετά τον επικεφαλής του ESM, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στέλνει μήνυμα στην Αθήνα, σχετικά με την τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής εποχής.

Ουδέν σχόλιο ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το "enikonomia", ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, στο Στρασβούργο και υπογράμμισε πως η πρόσφατη ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος είναι θεμελιώδους σημασίας και συνιστά αναγνώριση των προσπαθειών της χώρας και του ελληνικού λαού.

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο η τήρηση των δεσμεύσεων είναι επιβεβλημένη, επισημαίνοντας ότι το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 2019, όπως και των άλλων κρατών-μελών, θα εξεταστεί από τις υπηρεσίες της Επιτροπής και στη συνέχεια θα διαπιστωθούν τα περιθώρια ευελιξίας που υπάρχουν.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …