Υπογραφή σύμβασης και έως δώδεκα μήνες με 3 εργαζόμενους

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, ως "επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων", ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Ειδικότητες:

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγων με εξειδίκευση στην Αποκατάσταση & Ανάδειξη
  • 1 ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων με εξειδίκευση στην Αποκατάσταση & Ανάδειξη μνημείων
  • 1 ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού με εξειδίκευση στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. που υλοποιούνται με την μέθοδο της αυτεπιστασίας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Κων. Παλαιολόγου 74, Άγιος Νικόλαος, ΤΚ 72100, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, υπ’ όψιν κ. Μ. Σαπουντζή (τηλ. επικοινωνίας: 2841022462),

εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, από σήμερα 11-09-2018 έως και 17-09-2018).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …