Βγάζει αίμα όταν ιδρώνει 11χρονο κορίτσι (ΦΩΤΟ)

Από μια σπάνια ασθένεια η οποία την κάνει να ιδρώνει αίμα και προκαλείται λόγω στρες, αν και οι  γιατροί πιστεύουν ότι πρόκειται για αιματίδρωση (Hematidrosis), μια νόσο που ελάχιστα έχει μελετηθεί από την επιστημονική κοινότητα λόγω της σπανιότητάς της, πάσχει ένα 11χρονο κορίτσι στο Βιετνάμ.

Ήταν πριν από μερικούς μήνες που το κορίτσι εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα. Εκείνη την εποχή ετοιμαζόταν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις και μετά από την επίσκεψη στο νοσοκομείο της δόθηκε αγωγή για δερματοπάθεια.

Τα συμπτώματα παρέμειναν με αποτέλεσμα να επισκέπτεται συχνά τους γιατρούς η οικογένεια. Εν τέλει, ως πιθανό σενάριο προκρίνεται αυτό της αιματίδρωσης.

Μόλις ένας στους δέκα εκατομμύρια ανθρώπους προσβάλλεται από τη σπάνια πάθηση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ασθενής μπορεί εντελώς ξαφνικά ή μετά από έντονο συναισθηματικό στρες να ιδρώσει αίμα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …