Θέσεις για πρωινές ώρες τις καθημερινές μέρες

Πρωινές ώρες τις καθημερινές μέρες και τα σαββατοκύριακα (κατ’επιλογήν), αφορά η απασχόληση των θέσεων εργασίας σε «Μουσειοπαιδαγωγούς» για την εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που προσφέρει το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο Α.Ε.Ι. Παιδαγωγικής Σχολής/Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  • Οργανωτική και επικοινωνιακή ικανότητα
  • Ευχέρεια στον προφορικό και γραπτό λόγο
  • Ικανότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς και δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών θεμάτων
  • Δυνατότητα συνεργασίας σε επίπεδο ομάδας

Θα συνεκτιμηθούν τυχόν επιπλέον προσόντα, όπως γνώσεις αγγλικής γλώσσας, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη μουσειολογία, στην πολιτισμική διαχείριση, στην ειδική αγωγή, κ.τ.λ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, ηλεκτρονικά, μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στο secretary@olympicmuseum.org.gr /pr@olympicmuseum.org.gr Με το πέρας της πρώτης αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων, θα διεξαχθεί προσωπική συνέντευξη με τους επιλεγέντες, προκειμένου για την τελική επιλογή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 968 531-2


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Packet Switching Area System Integrator - Rome

Evolution Tech is a group of IT companies operating all over Europe in order to provide consultancy ..