Μπαράζ ανακοινώσεων για την "τραμπούκικη" επίθεση στο ΕΚ Κατερίνης (VIDEO&ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις καταδίκης των τραγικών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, όταν «δυνάμεις» της παράταξης «Εργατική Ταξική Ενότητα» (Π.Α.ΜΕ), επιτέθηκαν κατά του προέδρου και συνέδρων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, τραυματίζοντας ένα άτομο.

  • Οι ανακοινώσεις καταδίκης

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν η πρόεδρος και σύνεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, από «δυνάμεις» της παράταξης «Εργατική Ταξική Ενότητα» (Π.Α.ΜΕ). Συγκεκριμένα αφού προπηλάκισαν τη δικαστική αντιπρόσωπο, βιαιοπράγησαν κατά συναδέλφων μας, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

ΓΣΕΕ: Tραμπούκικη επίθεση κατά του προέδρου και συνέδρων (VIDEO) Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης

Όλα αυτά συνέβησαν εντός του κτιρίου του Ε.Κ.Κ, από κομματικά στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία από Θεσσαλονίκη, «ενδεδυμένα» με το μανδύα του «εργαζόμενου». Το περιστατικό προστίθεται στις ακραίες και βίαιες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα και έχουν ως στόχο να διασπάσουν το κίνημα, να προσβάλλουν - υπονομεύσουν δημοκρατικές διαδικασίες και συλλογικά δικαιώματα.
Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν θέση εντός των κόλπων του οργανωμένου, προοδευτικού και δημοκρατικού συνδικαλιστικού κινήματος, γεγονός που σύντομα θα διαπιστώσουν οι συγκεκριμένες δυνάμεις."

"Έσπασε το αβγό...του λαικισμού και του τραμπουκισμού" Η καταδίκη από το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ»

Η Ομοσπονδία Χειριστών για τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

"Η Ομοσπονδία Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Ελλάδας, καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη φασιστική επίθεση που δέχτηκαν στις αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, οι συμμετέχοντες αντιπρόσωποι του Συνεδρίου για την ανάδειξη καινούριας διοίκησης, από τις δήθεν «δημοκρατικές δυνάμεις» του ΠΑΜΕ!

Γι’ άλλη μια φορά έγινε προσπάθεια από τους γνωστούς αγνώστους της εργατικής τάξης (συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ) να ελέγξουν νόμιμες συνδικαλιστικές διαδικασίες με το μόνο όπλο που έχουν στη φαρέτρα τους, αυτό της βίας!

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι εργαζόμενοι τις πατρίδας μας δεν τους ακούν και δεν τους ακολουθούν, προσπαθούν να θολώσουν το εργατικό κίνημα, να το αποπροσανατολίσουν και με τραμπουκισμούς να το ελέγξουν!

Έφτασαν στο σημείο οι υποτιθέμενες δημοκρατικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ να στείλουν στο νοσοκομείο συνάδελφο μας, αφού πρώτα έφεραν και μεταφερόμενο κομματικό στρατό από την Θεσσαλονίκη!

Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, στην προσπάθεια τους για διεξαγωγή ενός εργατικού δημοκρατικού συνεδρίου!

Όμως είναι και ώρα περισυλλογής όλων των δημοκρατικών συνδικαλιστικών παρατάξεων, όλων των δημοκρατών Ελλήνων εργαζομένων, για το πως θα διαφυλάξουμε τα συνδικάτα από τις δυνάμεις που χρησιμοποιούν πλέον συνεχώς μόνο βία, έτσι ώστε να κάνουν πράξη τον σχεδιασμό τους που δεν είναι άλλος από το να πάρουν τα ηνία του συνδικαλιστικού και εργατικού κινήματος της πατρίδας μας με το έτσι θέλω!"

Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [171.61 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Ρόδο

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Ρόδο μεγέθους 4.4 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοανατολικά της Λίνδου   Γεωδυναμικό …