ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαία μαθήματα σε μαθητές 6-12 ετών

Δωρεάν εβδομαδιαία μαθήματα καλλιτεχνικών σε μαθητές 6-12 ετών, τα οποία θα διεξάγονται στην αίθουσα της Ε’ Δημοτικής κοινότητας κάθε Τρίτη από τις 16.30 έως τις 18.00,  διοργανώνει ο δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την Ε’ δημοτική κοινότητα.

Στόχος του μαθήματος είναι να εκπαιδευτούν οι μαθητές να εκφράζουν τις οπτικές τους εμπειρίες και να οξύνουν την παρατηρητικότητά τους στα εικαστικά ερεθίσματα από θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον, την κοινωνική ζωή, τις γιορτές, τον αθλητισμό, την ιστορία κλπ.

Θα τους παρέχονται όλες οι τεχνικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για να περιγράψουν εικαστικά μια ιδέα και ανάμεσα στα υπόλοιπα, θα υπάρχουν και ασκήσεις πάνω στη θεωρία του χρώματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, στην οδό Καλλέργη 142. Τηλ. 210 4622589 και στο τμήμα Καλλιτεχνικής Παιδείας & Επιμόρφωσης, τηλ. 210 4101692.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …