Π.Υ: Καμία ΕΔΕ στον πυροσβέστη για την ανάρτησή του στο facebook

Διαψεύδει η Πυροσβεστική τα περί διενέργειας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης κατά πυροσβέστη που, σε δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για την εξέλιξη της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε διενέργεια Ένορκων Διοικητικών Εξετάσεων (Ε.Δ.Ε.) κατά πυροσβεστικών υπαλλήλων και συγκεκριμένα για αναφορές και σχόλια που έγιναν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας όσο και κατά κυβερνητικών στελεχών σε σχέση με τη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, γνωρίζεται ότι ουδεμία Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα αυτό διενεργείται.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …