Πληρωμή της 4ης δόσης του Επιδόματος Παιδιού 2018

Στις 25-27 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η Δ΄ δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018, η οποία θα αφορά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, "λίγα 24ωρα απομένουν για όσους επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση Α21 ώστε να συμπεριληφθούν στην πληρωμή της.

Οι δυνητικά δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού, που δεν έχουν ακόμη υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2018, ότι την Παρασκευή 21/9 και ώρα 23:59 ολοκληρώνεται ο κύκλος των αιτήσεων για τους δικαιούχους που θα συμπεριληφθούν στην καταβολή της Δ διμηνιαίας δόσης.

Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνεται πως στην διάθεση των δικαιούχων έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αναλυτικά:

  • οι δικαιούχοι μπορούν να ακυρώσουν παλαιότερη εγκεκριμένη αίτηση του έτους 2018 και να υποβάλουν νέα διορθώνοντας την οικογενειακή κατάσταση που αφορά στους γονείς – κηδεμόνες (νέος γάμος, διάσταση, διαζύγιο κλπ).
  • η διόρθωση ΙΒΑΝ είναι πάντα ανοικτή.
  • δικαιούχοι που έδωσαν ηλεκτρονική συναίνεση σε εν διαστάσει συζύγους για εξαρτώμενα τέκνα του άλλου γονέα ή δηλώθηκαν ως εν διαστάσει σύζυγοι, δύνανται να υποβάλλουν αυτοτελώς δική τους αίτηση Α21 για τέκνα για τα οποία έχουν με δικαστική απόφαση ή ιδιωτικό συμφωνητικό την ανάθεση της επιμέλειας ή την κύρια ευθύνη διατροφής τους, εφόσον είναι ενήλικα."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …