Σκυλίτσα τα βάζει με κόμπρα για να σώσει τα κουταβάκια της (VIDEO)

Μια κόμπρα προσπάθησε να επιτεθεί σε 3 μικρά κουτάβια μπροστά στην μαμά τους, όταν μπήκε μέσα στο σπίτι τους. Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα να γαβγίζει στην κόμπρα ενώ εκείνη κινείται πάνω κάτω προσπαθώντας να επιτεθεί στα ανυπεράσπιστα κουτάβια.

Η κόμπρα επιτέθηκε σε ένα από τα κουτάβια ενώ άλλα δυο φαίνονται αναίσθητα λίγο πιο πέρα. Η προστατευτική μητέρα προσπαθεί να προστατεύσει τα κουταβάκια της, αλλά όταν η κόμπρα ξεκίνησε να της κάνει κατά μέτωπο επίθεση έκανε πίσω από φόβο.

Στο βίντεο ακούγονται 2 άντρες από τους οποίους ο ένας χρησιμοποιεί ένα μεταλλικό ραβδί για να δει αν τα 2 κουτάβια είναι ζωντανά. Οι 2 άντρες χρησιμοποίησαν το ίδιο μεταλλικό ραβδί για να απομακρύνουν την κόμπρα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία. Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024   Αστικά λεωφορεία ΟΑΣΑ. Στάσεις εργασίας …