Για έως και τέσσερις (4) μήνες συμβάσεις εργασίας

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση του 4ου υποέργου «Αρχαιολογικές εργασίες»  του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ‘ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ’» [Ε.Π. «Κρήτη 2014-2020»] που εκτελείται απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία μας στο πλαίσιο Μνημονίου Συνεργασίας με την Περιφέρεια Κρήτης, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τέσσερις (4) μήνες, όχι πέραν της λήξης του υποέργου αλλά με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης, ως "επιστημονικού προσωπικού & τεχνιτών".

Οι θέσεις:

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγων
  • 1 ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης (Ομάδα Α)
  • 3 ΔΕ Εξειδικευμένων Εργατοτεχνιτών σε αρχαιολογικά έργα
  • 3 ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών σε αρχαιολογικά έργα

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Ξανθουδίδου & Χατζηδάκη 1, Τ.Κ.71202, Ηράκλειο,

υπόψη κ.κ. Αλίκης Γαλάνη ή Δέσποινας Μπουμπάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2810 279241).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το Περιστέρι θα επισκεφθεί την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

To πρόγραμμα του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη αναλυτικά Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις …