11 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος-Πρακτική δοκιμασία

Γνωστοποιείται ότι, προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις έντεκα (11) θέσεις της ειδικότητας ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων ή ΔΕ Λιθογράφωνστην Τράπεζα της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική δοκιμασία, η οποία αποβλέπει σε έλεγχο της ικανότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις χειρισμού της εκτυπωτικής μηχανής και της διαδικασίας εκτύπωσης  (Προκ. 11Κ/2017 – ΦΕΚ 26/τ. ΑΣΕΠ/4-8-2017).

Η πρακτική δοκιμασία θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπ/τιων και Αξιών (Νομισματοκοπείο), Μεσογείων 341 Χαλάνδρι, την 9η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και την 10η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 9:30 έως 14:00, (ώρα προσέλευσης 9:00).

Καλούνται οι υποψήφιοι να προσέλθουν σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνημμένου πίνακα στις 9:00 π.μ. στο εξεταστικό κέντρο με το Ατομικό Δελτίο Ταυτότητας ή το Διαβατήριό τους. Υποψήφιοι οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο δεν προσέλθουν στην ειδική πρακτική δοκιμασία, θα διαγραφούν από τους πίνακες κατάταξης του οικείου κλάδου.

Πίνακας κληθέντων σε πρακτική δοκιμασία


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …