Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του Ζακ (VIDEO)

Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα δώσει πολλές απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου βρέθηκε μαχαίρι που έχει τα αποτυπώματα του 33χρονου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες, βάσει του σοκαριστικού βίντεο που δείχνει καρέ καρέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018), και αναζητούν τον δεύτερο άνδρα που μαζί με τον κοσμηματοπώλη επιτίθεται και κλωτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής.

Το αποκαλυπτικό βίντεο

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018) στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια. Ο Ζακ Κωστόπουλος επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείου στην στην οδό Γλάδστωνος. Ωστόσο, δεν υπολόγισε την αυτόματη πόρτα ασφαλείας, η οποία έκλεισε από πίσω του.

Ο επίδοξος ληστής που έχει εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο επιχειρεί να σπάσει την πόρτα με έναν πυροσβεστήρα. Δεν τα καταφέρνει και στη συνέχεια σπάει τη βιτρίνα και προσπαθεί να βγει από εκεί. Στο αποκαλυπτικό βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, διακρίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα, ο οποίος έχει τραυματιστεί από τα σπασμένα τζάμια.

Κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος. Αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο Ζακ Κωστόπουλος επιχειρεί να διαφύγει. Αρπάζει ένα κομμάτι γυαλί και απειλεί τον κόσμο που βρίσκεται γύρω του. Λίγα μέτρα πιο κάτω, οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν…


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …