Τον "πατέρα" τους για ασέλγεια κατήγγειλαν οι κόρες του 15 και 13 ετών!

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης του. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης που μετέδωσε το "seleo.gr", το βράδυ του Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους στην περιοχή της Τούμπας, ο 37χρονος την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Επίσης, ανέφερε ότι το ίδιο έπραξε και παλαιότερα κατά το 2017.

Επίσης, η 15χρονη αδερφή της κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος είχε προσεγγίσει κι αυτήν ερωτικά. Ο συλληφθείς προέβαινε κατ’ επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία σε βάρος των δύο κοριτσιών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …