Σώοι αλλά ναρκωμένοι εντοπίστηκαν οι απαχθέντες Έλληνες μαθητές (ΦΩΤΟ)

Εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα παιδιά Θεμιστοκλής Ντόγκλης και Φίλιππος Σταματάκης, που απήχθησαν νωρίτερα στην Λάρνακα της Κύπρου. Τις σχετικές πληροφορίες μεταδίδουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης και τις επιβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η αστυνομία Κύπρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Οι οικογένειές τους έχουν κληθεί στην αστυνομία προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά.

Ο απαγωγέας είναι Κύπριος και εντοπίστηκε σε πολυκατοικία της περιοχής μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης.  Συνελήφθη και αναμένεται να ανακριθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο απαγωγέας είναι 35 ετών, ωστόσο φαινόταν μεγαλύτερος λόγω της ένδυσής του.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο δράστης δεν έχει απασχολήσει ποτέ την αστυνομία για οποιοδήποτε αδίκημα. Ο κ. Ιωνάς Νικολάου σημείωσε πως το πιθανότερο κίνητρο είναι η απαίτηση λύτρων.

Σύμφωνα με το "philenews.gr", τόσο ο δράστης όσο και τα δύο παιδιά έμοιαζαν ναρκωμένοι. Τα παιδιά μετά την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με το δράστη ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.

Αρχική Ενημέρωση 11.33

Σε συναγερμό βρίσκονται οι κυπριακές αρχές για την απαγωγή δύο 11χρονων αγοριών. Πρόκειται για δυο μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα που  αγνοούνται από τις 7.45 το πρωί. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα μαρτυρίες, τα παιδιά απήγαγες άνδρας, ηλικίας 50 έως 60 ετών, ύψους 1,70 - 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο χρώματος γκρι, συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος έξω από το σχολείο τους, τούς ζήτησε να τον βοηθήσουν τα έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ η αστυνομία Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία των παιδιών ώστε οι πολίτες να συνδράμουν στις έρευνες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά είναι φίλοι και οι οικογένειες τους κατάγονται από την Ελλάδα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …