Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: «Πίσω από τη χλιδή... κρύβουν το κλουβί»

Ως Ευρωπαίοι πολίτες θα έπρεπε να νιώθουμε βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτό το κλουβί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», που κατασκευάστηκε από την Ελληνική αστυνομία για όσους συλλαμβάνονται με πλαστά διαβατήρια.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, αυτή η κατασκευή, μέσα από την οποία διακρίνονται δυο άτομα να είναι «οκλαδόν», χρησιμεύει για την προσωρινή κράτηση, όσων επιχειρούν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Αν μη τι άλλο δεν περιποιεί τιμή αυτή η εικόνα μιας δημοκρατικά ευνομούμενης χώρας.

Όταν προσεγγίσαμε στο σημείο λάβαμε μια προειδοποίηση από έναν αξιωματικό ότι δεν επιτρέπεται να βγάλουμε φωτογραφίες στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν την απαγόρευση και...ουδείς φωτογραφίζεται στο αεροδρόμιο...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …