Οι εισαγόμενοι στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις https://www.yen.gr/ και http://www.hcg.gr/, οι συνολικοί πίνακες εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2018-2019, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της σχετικής προκήρυξης.

Συνολικά εισάγονται 1.309 νέοι και νέες εκ των οποίων οι 741 στην ειδικότητα του πλοιάρχου και οι 568 στην ειδικότητα του μηχανικού.

Στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης στον Βλητέ Σούδας, εισάγονται συνολικά 155 νέες και νέοι, εκ των οποίων οι 55 στην ειδικότητα του πλοιάρχου και οι 100 στην ειδικότητα του μηχανικού.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν στις Ακαδημίες για την εγγραφή τους, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου.

Όσοι δεν παρουσιαστούν αποκλείονται και οι θέσεις τους καταλαμβάνονται από υποψηφίους που δεν εισήχθησαν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …