Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που έχασε τη σύζυγο και το μωρό του στο Μάτι (VIDEO)

Για όλα όσα βίωσε στις 23 Ιουλίου στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι μίλησε ο πυροσβέστης που έχασε τη σύζυγό του και το έξι μηνών μωρό του. Ο άνδρας κλήθηκε να δώσει μάχη με τις φλόγες στην Ανατολική Αττική όταν η σύζυγος και το παιδάκι του κινδύνευσαν από τη φωτιά που είχε μπει στον οικισμό. Τότε επιχείρησε να βοηθήσει αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Ήταν η απόλυτη καταστροφή. Ζω την απόλυτη καταστροφή από εκείνη τη μέρα και μετά. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι γονείς της και όλη η οικογένειά μου. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το δεχτείς εύκολα, είναι κάτι το οποίο εύχεσαι να μην το ζήσει κανένας, ούτε ο εχθρός σου» λέει ο πυροσβέστης.

«Αισθάνομαι πολλά, αλλά όχι θυμό, με την έννοια ότι δεν ξέρω με ποιον να οργιστώ. Να είμαι θυμωμένος με τον Θεό; Να είμαι θυμωμένος με τους ανθρώπους; Να είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου; Να είμαι θυμωμένος γενικότερα;», λέει ο Ανδρέας Δημητρίου στο "ABCnews".

Μόλις έμαθε τι συμβαίνει και πως η φωτιά απειλούσε το Μάτι, ο Ανδρέας Δημητρίου προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, Μαργαρίτα. Όταν τα κατάφερε, η ίδια τον ενημέρωσε ότι είχε κατέβει με το μωρό στην παραλία. Τότε ο ίδιος προσέγγισε την ακτή και βρήκε τη σύζυγό του αναίσθητη και το μωρό δίπλα της.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Μαργαρίτα δεν ξύπνησε από το κώμα και άφησε την τελευταία της πνοή 12 μέρες μετά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …