Διπλή εργατική τραγωδία-Τοίχος σκότωσε εργαζόμενους (VIDEO&ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο άτομα στην Τήνο, όταν τοίχος κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε, ενώ εκτελούσαν εργασίες σε σπίτι, στην περιοχή Μουντάδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν σε οικοδομή στην περιοχή Μουντάδο του νησιού. Ο τοίχος κατέρρευσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως και καταπλάκωσε 4 άτομα που εργάζονταν στην οικοδομή. Τα δύο από αυτά κατάφεραν να σωθούν. Οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διαπιστώθηκε πως ήταν νεκροί.

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 51 και 63 ετών. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που προκάλεσαν την κατάρρευση του τοίχου.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον υπεύθυνο για τις εργασίες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυο άνδρες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ύστερα από την πτώση του τοίχου, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Η διοικήτρια του Κέντρου Υγείας Τήνου, Βαλεντίνα Γαβριελάτου, είπε στο "NewsIt.gr", πως οι εργάτες προσπαθούσαν να στηρίξουν τον τοίχο στην οικοδομή και κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτός κατέρρευσε και καταπλακώθηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες αποδίδουν την πτώση στους ισχυρότατους ανέμους που έπνεαν στο σημείο, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Οι τοπικές αρχές έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …