ΣΟΚ: Ένοπλος ληστής χαράκωσε στο πρόσωπο ανήλικη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για ένοπλο άνδρα που κυκλοφορεί στους δρόμους του Πειραιά, αμέσως μετά την φυγή του από σπίτι στην περιοχή της Καλλλίπολης.

Ο δράστης εισέβαλε σε διαμέρισμα, στο οποίο μπήκε από την πίσω πόρτα. Στο διαμέρισμα δεν βρισκόταν κάποιος την ώρα που μπήκε ο κακοποιός, όμως ενώ βρισκόταν σε αυτό, επέστρεψε η 17χρονη κόρη της οικογένειας που διαμένει στο σπίτι.

Η κοπέλα υπέστη ταραχή στην θέα του δράστη, ενώ κι εκείνος πανικοβλήθηκε απο την παρουσία της. Πέταξε ένα ποτήρι σε έναν καθρέπτη και με ένα από τα θραύσματα, ενώ της φώναζε και την απειλούσε διαρκώς, την χαράκωσε στο πρόσωπο.

Όπως μετέδωσε το "ant1news", κρατώντας ένα όπλο ρέπλικα στο χέρι απειλούσε ότι θα της κάνει μεγαλύτερο κακό, εάν δεν του έδινε μετρητά.

Η ανήλικη του έδωσε χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι - γύρω στα 600 - 700 ευρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η μητέρα της - κι έτσι ο δράστης έφυγε από το διαμέρισμα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί με περιπολικά και μηχανές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επί τόπου βρέθηκε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εικάζεται ότι κρύβεται σε κάποια απο τις πολυκατοικίες της περιοχής.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …