Άγριος ξυλοδαρμός και μαχαίρωμα σε γυναίκα από το φίλο της (Σκληρό VIDEO)

Στη δημοσιότητα δόθηκε, από τις δικαστικές αρχές το βίντεο της άγριας επίθεσης του 35χρονου Μποντιμπιλντερά σε βάρος της φίλης του, η οποία κατέληξε σε κώμα για αρκετές μέρες, στο Μίσιγκαν.

Ο δράστης Πώλ Μπάσι, εμφανίζεται να ερευνά το κινητό τηλέφωνο της φίλης του και αμέσως μετά σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται κατά της κοπέλας που μπαίνει στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τους αστυνομία, το θύμα δέχτηκε περισσότερες από 100 κλωτσιές, πλήθος αντικειμένων όπως κεριά, τασάκια κλπ, ενώ στο τέλος υπέστη και τραύματα από μαχαίρι.

Ο Μπάσι κλώτσησε περισσότερες από 100 φορές τη φίλη του, την οποία επίσης χτύπησε με διάφορα αντικείμενα του σπιτιού ενώ της προκάλεσε τραύματα και με μαχαίρια.

Παρά τον άγριο ξυλοδαρμό, το θύμα όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του ζήτησε από τους δικαστές να μην ασκήσουν δίωξη σε βάρος του 35χρονου. Ωστόσο οι εισαγγελείς προχώρησαν κανονικά τη δίωξη, προφυλάκισαν τον κατηγορούμενο ορίζοντας εγγύηση ύψους 5 εκατ. δολαρίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …