Πρόσληψη ενός εργαζόμενου

Αιτήσεις για μία τη θέση στην οποία το άτομο που θα προσληφθεί αναμένεται να διεκπεραιώνει επιμελώς και με συνέπεια τα ακόλουθα καθήκοντα και να πληροί τα απαραίτητα προσόντα, δέχεται ως "Λειτουργού της Συντεχνίας", το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ).

Καθήκοντα και Ευθύνες

  1. Χειρίζεται όλα τα θέματα που αφορούν τη Συντεχνία, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες και την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ).
  2. Βοηθά το ΔΣ της Συντεχνίας κατά την ενάσκηση των εργασιών του. Μεταξύ άλλων, τηρεί σημειώσεις και ετοιμάζει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ.
  3. Παρέχει διοικητική υποστήριξη στα Κλαδικά Συμβούλια της Συντεχνίας σε θέματα που χειρίζονται και για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
  4. Μεριμνά για τη συλλογή, μελέτη, επεξεργασία και ανάλυση στοιχείων και πληροφοριών που σχετίζονται με τις εργασίες της Συντεχνίας.
  5. Ετοιμάζει επιστολές, σημειώματα, υπομνήματα και εκθέσεις όπως του ζητείται από το ΔΣ.
  6. Χειρίζεται την καθημερινή αλληλογραφία της Συντεχνίας.
  7. Βοηθά τον Ταμία της Συντεχνίας στην άσκηση των καθηκόντων του. Χειρίζεται μεταξύ άλλων το λογιστικό σύστημα της Συντεχνίας και ενημερώνει το αρχείο μελών.
  8. Χειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης της Συντεχνίας.
  9. Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή με το έργο της Συντεχνίας καθήκοντα του ανατεθούν από το ΔΣ της Συντεχνίας.

Απαιτούμενα Προσόντα

  1. Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν.
  2. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας.
  3. Άδεια Οδήγησης
  4. Ακεραιότητα χαρακτήρα, ευθυκρισία, διοικητική και οργανωτική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα.
  5. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος ή πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης τουλάχιστον τριών ετών θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.

Χώρος εργασίας

Στο εγγεγραμμένο γραφείο της Συντεχνίας που είναι στο Στρόβολο. Δυνατόν να απαιτείται η μετακίνηση σε χώρους εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας ή αλλού σύμφωνα με τις ανάγκες της Συντεχνίας με αποζημίωση χιλιομέτρων που διανύονται.

Ώρες εργασίας

20 ώρες εβδομαδιαίως, πέντε μέρες την εβδομάδα ή όπως θα συμφωνηθεί με το ΔΣ. Για 20 ώρες εργασίας ο μισθός καθορίζεται στα €560/μήνα. Σημειώνεται ότι οι ώρες εργασίας δυνατόν να αυξηθούν στο μέλλον με ανάλογη αύξηση της αμοιβής.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους αποστέλλοντας το Αναλυτικό Βιογραφικό τους σημείωμα με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση asdyk.info@gmail.com μέχρι τις 15/10/2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …