Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης κολύμβησης παιδιών

Από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρες 09.00 -13.00., θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, για το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών στον δήμο Νέα Σμύρνης, με τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Γραφείο Άθλησης (Δημοτικό Γυμναστήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου 78, 1ος όροφος, τηλ. 2132025881,891,896).

Αιτήσεις εκπρόθεσμες δεν θα γίνονται δεκτές.

Δικαιολογητικά

  1.  Αίτηση (δίδεται από την υπηρεσία)
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  3. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας Οικ. Έτους 2017
  4. Αποδεικτικό Μόνιμης Κατοικίας (ΔΕΚΟ όχι κινητής τηλεφωνίας). Το αποδεικτικό Μόνιμης κατοικίας θα  προσκομίζεται μόνο από τους Κατοίκους, όχι από τους Δημότες.
  5. Ιατρική Βεβαίωση του παιδιού από την οποία να προκύπτει ότι μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης.
  6. Βεβαίωση Ανεργίας (εφόσον υπάρχει άνεργος στην οικογένεια).
  7. Μία μικρή φωτογραφία
  8. Επιπρόσθετα δικαιολογητικά που εντάσσονται στα κοινωνικά κριτήρια εφόσον υπάρχουν όπως (Αναπηρία, Μονογονεϊκή οικογένεια, κτλ).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βασικό κριτήριο επιλογής των παιδιών θα είναι το οικογενειακό εισόδημα σε συνδυασμό με των αριθμό μελών της οικογένειας.

  • Τα παιδιά που ήταν ωφελούμενα από το πρόγραμμα για Δύο Περιόδους από την έναρξη του, θα αξιολογηθούν ξεχωριστά. Η επιλογή τους για την Τρίτη περίοδο θα γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια και θα καλύπτουν έως 20% των θέσεων όλων των δικαιούχων. Δεδομένου ότι βασικός στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση κολύμβησης η οποία σε δύο περιόδους θεωρητικά έχει ολοκληρωθεί.

Επίσης όποιο παιδί επιλεγεί και δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα, θα πρέπει ο κηδεμόνας του να επιστρέψει την κάρτα του, στο Γραφείο Άθλησης ώστε να δοθεί στους επιλαχόντες. Σε περίπτωση που δεν ειδοποιήσει την υπηρεσία μας ο κηδεμόνας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ο δικαιούχος θα αποκλείεται από το πρόγραμμα οριστικά.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …