Έναρξη κινητοποιήσεων από αύριο Δευτέρα

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από την προσεχή Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας".

Συγκεκριμένα το Σωματείο "Ιπποκράτης" ενημερώνει τη Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος τα συνεχή και άλυτα προβλήματα που εντοπίζονται στο χειρουργικό τμήμα, οδηγούν σε καθημερινές στάσεις εργασίας  και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

H επιστολή προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου

"Κ΄ Διοικητά

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις υπ΄ αρθ. 501/29.8.18 k΄ 505/5.9.18 επιστολές μας, σας γνωστοποιούσαμε τα προβλήματα του ευαίσθητου χώρου των χειρουργείων, τα προβλήματα της υπηρεσίας αλλά και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτήν.

  • Οι προαναφερόμενες επιστολές μας, παρά την σοβαρότητα των προβλημάτων και παρά την επισήμανση μας για κινητοποιήσεις, εάν και εφ όσον δεν αντιμετωπίζονταν αυτά τα σχετικά προβλήματα, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν προβλημάτισαν κανέναν, ούτε εσάς ούτε την Νοσηλευτική Διεύθυνση, παρά μόνον την Προϊσταμένη  και την επιτροπή Χειρουργείου.
  • Δυστυχώς, εάν εξαιρέσουμε την κάλυψη της απογευματινής βάρδιας που έγινε, τίποτε άλλο δεν είδαμε, ούτε κάν μια συνάντηση που ήταν αναγκαία και απαραίτητη προκειμένου να συζητηθούν αυτά τα ζητήματα και να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την υπηρεσία και τους εκεί  Συναδέλφους Εργαζόμενους.

Απεναντίας είδαμε κινήσεις προς την αντίθετη κατεύθυνση που  δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα. Κινήσεις προκλητικότητες θα μπορούσαμε να πούμε, που ξεπερνούν τα όρια της αδιαφορίας, που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και που αγγίζουν τα όρια του εμπαιγμού των εκεί Συναδέλφων μας και όχι μόνον.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι, να αφήσουμε  τα προβλήματα της υπηρεσίας μας και των Συναδέλφων μας στην τύχη  τους, ούτε να αποδεχθούμε την πρακτική της αδιάφορης και παθητικής στάσης που απ΄ ότι φαίνεται συνεχίζεται να εφαρμόζεται

Σας γνωρίζουμε ότι βάσει και σχετικής Απόφασης του Δ.Σ

  • προχωράμε σε ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αρχής γενομένης από την ΔΕΥΤΕΡΑ 01/10/18, με καθημερινές ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  στις ώρες 08:30-13:30 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων που ήδη σας έχουμε γνωστοποιήσει και δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκαν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο εργασίας έως 08-10-2021

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο εργασίας έως 08-10-2021 Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο …