Αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΕΤΑΑ, για τα επιπλέον voucher

Στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2018-2019, σας ενημερώνουμε ότι τα Οριστικά Αποτελέσματα για τους υποψηφίους, οι οποίοι συμμετείχαν στην διαδικασία για την “Yποβολή αίτησης – βεβαίωσης” για τη χορήγηση πρόσθετων vouchers θα αναρτηθούν σήμερα στο site της ΕΕΤΑΑ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά από απόφαση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Ανάπτυξης θα δοθούν vouchers σε όλους τους ενδιαφερόμενους, που υπέβαλαν αίτηση για βεβαίωση θέσης, η οποία καταχωρήθηκε από την δομή του φορέα στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ μέχρι 24 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της ανακατανομής εκείνων που δεν είχαν διατεθεί.

To σύνολο των vouchers που διατέθηκαν στην β’ κατανομή έφτασε στις 33.150, όσες και οι αιτήσεις – βεβαιώσεις που υποβλήθηκαν. Ο δε προϋπολογισμός έφθασε από 205.000.000 ευρώ σε 233.500.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα voucher της 2ης κατανομής θα πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα και οι φορείς θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την 5η Οκτωβρίου 2018, προκειμένου το Πρόγραμμα να αρχίσει να υλοποιείται από το μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με τη διαδικασία και τους όρους της με Αρ. Πρωτ. 5180/14-6- 2018 Πρόσκλησης.

ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο εργασίας έως 08-10-2021

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο εργασίας έως 08-10-2021 Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο …