ΔΩΡΕΑΝ Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες

Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες, διοργανώνει σε δύο συναντήσεις, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου (ώρες 10:00-12:00), στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ, η βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας και την επίβλεψη έχει η εικαστικός Δέσποινα Ανδρέου.

Στο πρώτο εργαστήρι, με τίτλο «Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά», θα χρησιμοποιηθούν ανακυκλώσιμα υλικά και με την φαντασία τους οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά τους κοσμήματα και αξεσουάρ.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα 210 3739651-2 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …