Μουσική καταγγελία κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ, με τίτλο «Walls», στις 2 Νοεμβρίου, και με το πρώτο τραγούδι της κάνει σημαντική πολιτική δήλωση.

Το τραγούδι «Don't Lie to Me» δεν στοχεύει κανέναν άλλο παρά μόνο τον Ντόναλντ Τραμπ. Αν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κατονομάζεται, το τραγούδι αναφέρεται στον άνθρωπο που «αλλάζει τα γεγονότα για να δικαιολογήσει» τη θέση του.

Σε συνέντευξή της στο Billboard, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ναι, έχω γράψει πολλά άρθρα για αυτό... αυτό το πρόσωπο... που δεν έχει τρόπους, προσβάλλει τους πάντες, κοροϊδεύει τα άτομα με ειδικές ανάγκες». «Είναι η διαμαρτυρία μου, κατά μία έννοια, για τον πρωτοφανή αυτό χρόνο στην ιστορία μας», εξήγησε.

Σε συνέντευξή της στο TIME η Στρέιζαντ δήλωσε: «Ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για την αλήθεια και παραβιάζει τους πυλώνες της δημοκρατίας, όπως η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία της θρησκείας, η ελευθερία του Τύπου».

Η 76χρονη καλλιτέχνις μίλησε, επίσης, για το άγχος που αισθάνεται επειδή ζει με πρόεδρο τον Τραμπ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …