Σεξ και χρήματα ζητούσε καθηγητής ΤΕΙ από τους φοιτητές του!

Σοκαρισμένη είναι από την αποκάλυψη ότι καθηγητής του ΤΕΙ της πόλης έβαζε δύσκολα θέματα στις εξετάσεις για να κόβει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του και στην συνέχεια να τους ζητάει ανταλλάγματα για να τους περάσει στα μαθήματα, η κοινωνία των Σερρών.

Φοιτητές του έκαναν καταγγελία και στα ΤΕΙ βρέθηκαν αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Ο καθηγητής σύμφωνα πάντα με το "seleo", συνελήφθη όπως και δύο φροντιστές με τους οποίους συνεργαζόταν και στους οποίους παρέπεμπε τους κομμένους φοιτητές του για να προετοιμαστούν και να περάσουν τα μαθήματα του.

Στην συνέχεια έπαιρνε σύμφωνα με καταγγελίες το μεγαλύτερο μέρος των διδάκτρων. Δεν λείπουν οι καταγγελίες από φοιτήτριες σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε ως αντάλλαγμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του για να τους περάσει στα μαθήματα.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της ακουστικό υλικό από μαγνητοφωνημένες συνομιλίες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …