"Χαράτσι" 3 ευρώ σε ληξιπρόθεσμη δόση ΕΝΦΙΑ από Τράπεζα στην Πάτρα! (Έγγραφα)

Υπάλληλος Τράπεζας στην Πάτρα δεν ήξερε την προσαύξηση καθυστέρησης του ΕΝΦΙΑ και αντί να ρωτήσει κάποιον συνάδελφό του ή τον διευθυντή του υποκαταστήματος που ίσως γνώριζαν, αποφάσισε να χρεώσει κατά τρία ευρώ τον κάτοχο του ακινήτου, όταν η προσαύξηση καθυστέρησης πληρωμής της δόσης είναι μόλις 0,73%!

Αυτό συνέβη την Δευτέρα το πρωί, σε υποκατάστημα της «Εθνικής Τράπεζας», με το "ergasianews.gr" να παρουσιάζει τα αποδεικτικά έγγραφα του συναλλασσόμενου με την τράπεζα, που αντί να πληρώσει 91.40 πλήρωσε τελικά 93.48 ευρώ!!!!

Βέβαια ο τραπεζικός υπάλληλος γνώριζε και χρέωσε σωστά την προμήθεια του 1 ευρώ για εξυπηρέτηση στο γκισέ!!!!

Τα έγγραφα παρουσιάζονται έχοντας φυσικά καλύψει τα στοιχεία του φορολογούμενου, αλλά βρίσκονται στην κατοχή του "ergasianews.gr"…


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία. Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024   Αστικά λεωφορεία ΟΑΣΑ. Στάσεις εργασίας …