Αγγελίες εργασίας στην ίδια περιοχή

Μία σειρά θέσεων αποκλειστικά για προσλήψεις σε μία μόνο περιοχή, γίνονται γνωστές με όλες τις πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, που αναζητούν εργασία στην Αττική.

Κοινωνικό/η Λειτουργό

  • Το Οικοτροφείο Αγιοι Ανάργυροι ζητά να προσλάβει Κοινωνικό/η Λειτουργό. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με εμπειρία σε συναφείς Φορείς. Αποστολή βιογραφικών στο infoag.anargyroi@gmail.com Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2106667180.

Φαρμακοποιός

  • Ψαχνω αξιόλογο, υπεύθυνο φαρμακοποιό (γύρω στα 40) για το φαρμακείο μου,(με βοηθό και αισθητικό) καθώς, ξαφνικά, φεύγει αυτή που έχω κι εγώ χρειάζεται να λείπω συχνά! Καλή γνώση Farmakon και πολύ καλά Αγγλικά, τουλάχιστον! Όχι καπνίστρια! Μισθός πολύ ικανοποιητικός, ανάλογος προσόντων!! Στείλτε βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία στο vkourousia@gmail.com (περιοχη Νέα Σμύρνη)

B2B Αccount Μanager

  • Αναζητάμε B2B account manager για να ενταχθεί στην συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα μας. Ένα άτομο δυναμικό και οργανωτικό για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό περιβάλλον των πωλήσεων και να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας μας. Περιγραφή καθηκόντων: Αναζήτηση νέων πελατών αλλά ταυτόχρονα και ανάπτυξη του υπάρχοντος πελατολογίου. Διαρκής τηλεφωνική επικοινωνία και οργάνωση συναντήσεων προς αναζήτηση new business. Σύνταξη δημιουργικών παρουσιάσεων-προτάσεων, σε συνεργασία με το σχεδιαστικό μας τμήμα. Έρευνα και κατανόηση των αναγκών των πελατών καθώς και της στρατηγικής τους. Δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες. Διαρκής παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς.  Για τα βιογραφικά σας  info@evin.gr με την ένδειξη ΑΜ01 http://www.evin.gr/ και  https://www.multiplo.gr/

Πωλήσεις

  • Αναζητούμε άτομο για εξωτερικές πωλήσεις με γνώσεις Ονυχοπλαστικής. Αν είσαι άτομο δραστήριο, ευγενικό, υπεύθυνο και με όρεξη για δουλειά έλα να γνωριστούμε! Στείλε μας δείγμα της δουλειάς σου inbox ή κάλεσε στα τηλέφωνα 2299075703 & 6974648608 Email : info@tiara-nails.eu (περιοχη Πόρτο Ράφτη).

Αρχιτέκτονας μηχανικός

  • Tο αρχιτεκτονικό γραφείο LKMK architects αναζητά νέο / νέα αρχιτέκτονα μηχανικό για πλήρη απασχόληση, με ευχέρεια στη σύνθεση και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε αρχιτεκτονικές μελέτες και επιβλέψη εργοταξίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν  άριστη γνώση προγραμμάτων AUTOCAD, PHOTOSHOP,  MS OFFICE & 3DS MAX – VRAY. Γνώση ΝΟΚ θα συνεκτιμηθεί. Απαραίτητη άδεια οδήγησης Ι.Χ. και μεταφορικό μέσο. Μπορείτε να στείλεται βιογραφικό, συνοδευόμενο απαραίτητα από δείγμα δουλειάς στη διεύθυνση cv@lkmk.gr (περιοχη Βριλήσσια).

Κομμωτής

  • Ζητάμε Έμπειρο Κομμωτή για να ενταχθεί στην ομάδα του Sir Barber. Είσαι επαγγελματίας κομμωτής με πείρα στο ανδρικό κούρεμα; Γνωρίζεις Αγγλικά και είσαι άνθρωπος που θέλει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες; Εάν ναι, τότε τηλεφώνησε στο 2103254527 και έλα να σε γνωρίσουμε! (περιοχη Αθηνα)

Οινολόγος

  • Tο Εργαστήριο Οινολογίας και Αλκοολούχων ποτών του ΓΠΑ αναζητεί κάτοχο διδακτορικού για εργασία ως post doc για 24 μήνες σε θέματα σχετικά με το άρωμα των οίνων. Γνώση και εμπειρία σε τεχνικές απομόνωσης πτητικών, κλασματοποίησης, αέριας χρωματογραφίας, φασματομετρια μάζας, HPLC, LC MS κ.α. είναι απαραίτητες. Για περεταίρω πληροφορίες αλλά και αιτήσεις μπορείτε να στείλετε εμαιλ στο  ykotseridis@aua.gr (περιοχη Αθηνα)

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …