Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης "Xωρίς εσένα δεν έχω ζωή"

Ράγισε καρδιές το αντίο της μητέρας της 11χρονης Στελλίτσας, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 29χρονο ετεροθαλή αδελφό της, ο οποίος αυτοκτόνησε στο Αργος. Ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι ένιωσαν ρίγος διαβάζοντας στο facebook τα σπαρακτικά μηνύματα της χαροκαμένης γυναίκας, που έχασε μέσα σε μια στιγμή τον μικρό άγγελό της!

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία, που «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα, η τραγική μητέρα «έσπασε» τη σιωπή της και αποχαιρέτησε με διαδοχικές αναρτήσεις τη μονάκριβη κορούλα της.

«Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε, αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επεδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά. Ησουν οδηγός μου» ανέφερε σε μια ανάρτησή της η αναισθησιολόγος Ελένη Κ., η οποία έγινε άθελά της μάρτυρας της δολοφονίας της κόρης της.

Η τραγική μητέρα ανάρτησε, επίσης, μια φωτογραφία της μικρής Στέλλας από ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στον πατέρα της, μαζί με το σχόλιο: «Με τον έρωτά της, τον πατέρα της. Που τον λάτρευε και το έδειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».

Απαντώντας, τέλος, σε ένα μήνυμα, έγραψε για το μοναχοπαίδι της που έφυγε πρόωρα από τη ζωή: «Καλό σου ταξίδι, ζωή μου. Κάθε μέρα, μου έλεγες: “Είσαι περήφανη, μαμά μου, για μένα;” Και εγώ σου απαντούσα: “Στέλλα μου, είσαι το παιδί μου που πάντα ήθελα. Είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου, Στέλλα. Χωρίς εσένα δεν έχω ζωή”. Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες “σε λατρεύω, μαμά μου”. Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως, αστέρι μου! Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω μωρό μου, εσύ με προστάτευσες, ζωή μου».

Η ανταπόκριση των φίλων της γυναίκας στο facebook ήταν μεγάλη, με δεκάδες από αυτούς να σπεύδουν να της δώσουν κουράγιο. Το βαρύ πέπλο του θανάτου απλώθηκε πάνω από το σπίτι της οδού Ομήρου στο Αργος το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 29χρονος ειδικευόμενος γιατρός πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την αδελφή του, έβαλε φωτιά στο σπίτι και, στη συνέχεια, ανέβηκε στο δώμα της μεζονέτας, όπου αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …