"Πανηγύρια" εργαζομένων για διπλασία του μισθού τους! (VIDEO)

Σίγουρα όταν σου ανακοινώνεται ότι θα πάρεις αύξηση τα αισθήματα χαρά που σε κατακλύζουν είναι μοναδικά, πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως το αξίζεις. Αυτό ακριβώς συνέβη σε χιλιάδες εργαζόμενους της "Amazon", οι οποίοι έμαθαν όλοι μαζί πως θα πάρουν από τον επόμενο μήνα διπλάσιο.

Μπορεί βέβαια για μερικούς η αύξηση να ήταν αναμενόμενη, λόγω της μεγάλης αύξησης εσόδων που πέτυχε η εταιρία το 2018, φέρνοντας έτσι τον ιδρυτής της, Τζεφ Μπέζος στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου για το 2018, αλλά ο τρόπος που έγινε η ανακοίνωση στους εργαζομένους ήταν μοναδικός.

  • Ολοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική αποθήκη του κτιρίου όπου εργάζονται, ενώ ο προϊστάμενος τους ανέβηκε σε μία σκάλα για να τους πει τα χαρμόσυνα νέα.
  • Ο προϊστάμενος των εργαζομένων μιλώντας σιγά και αφήνοντας την έκπληξη για το τέλος, τους ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτατου ημερομισθίου από τα 7,5 στα 15 δολάρια.
  • Μάλιστα τους είπε πως η αύξηση θα τεθεί σε ισχύ από τον επόμενο μήνα, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι εργαζόμενοι θα παίρνουν από τον Νοέμβριο διπλάσιο μισθό.

Ακούγοντας τα λόγια αυτά, οι εργαζόμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την χαρά τους και έτσι τα ουρλιαχτά, τα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα «σκέπασαν» την φωνή του προϊστάμενου τους.

Σύμφωνα με το Bussiness Insider, o διπλασιασμός του μισθού θα ωφελήσει πάνω από 250.000 μόνιμους και πάνω από 100.000 εποχιακούς υπαλλήλους, που πρόκειται να προσληφθούν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Tέλος να σημειωθεί πως η Amazon είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία, μετά την Apple, που ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύρια δολάρια της αξίας της και ο μέσος μισθός των εργαζομένων της στις ΗΠΑ είναι 34,123 δολάρια.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …