Προσλήψεις για εκτέλεση υπηρεσιών με αμοιβή κατά πράξη και επίσκεψη

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν αίτηση για κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού παροχής ανεξάρτητων ιατρικών υπηρεσιών με αμοιβή κατά πράξη και επίσκεψη, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής που εδρεύει στην Αθήνα.

Το Κ.Κ.Π.Π.Α., προκειμένου και καλύψει τις κατεπείγουσες ανάγκες του, πρόκειται να συνάψει ιδιωτικά συμφωνητικά παροχής ανεξάρτητων ιατρικών υπηρεσιών με τρεις (3) Ιατρούς ειδικοτήτων, ως ακολούθως:

  • έναν (1) Ιατρό ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής
  • έναν (1) Ιατρό ειδικότητας Παθολογίας-Γενικής Ιατρικής
  • έναν (1) Ιατρό ειδικότητας Ψυχιατρικής

για την ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός των περιθαλπομένων/προστατευόμενων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …