Με κάθειρξη 18 ετών κινδυνεύει ντελιβεράς (VIDEO)

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 18 χρόνια φυλάκισης είναι ο ντελιβεράς που έφτυσε πίτσα πριν την παραδώσει σε πελάτη.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Τουρκία, τον περασμένο Μάρτιο, όταν η κάμερα μιας πολυκατοικίας έπιασε στα… πράσα έναν άνδρα να φτύνει μία πίτσα πριν την παραδώσει.

Φαίνεται πως κάποιος ήθελε να εκδικηθεί κάποιον άλλον, καθώς το εκνευριστικό στιγμιότυπο που ήρθε από τη γειτονική Τουρκία δεν είχε καμία άλλη λογική εξήγηση.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αδιανόητο περιστατικό:

    • Ο ντελιβεράς μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, βγάζει το κινητό του κι αρχίζει να τραβάει βίντεο. Ωστόσο, λίγο μετά ανοίγει το κουτί και αρχίζει να φτύνει την πίτσα.
    • Ο νεαρός ντελιβεράς κατηγορείται ότι «θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων», η οποία φέρει ποινή φυλάκισης από δύο έως 15 έτη, ενώ αντιμετωπίζει και την κατηγορία για «παραποίηση των αγαθών», το οποίο φέρει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών έως τριών ετών.

Παρ’ όλα αυτά ο ντελιβεράς δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν έφτυσε την πίτσα και ότι την άνοιξε μόνο για να την ελέγξει, καθώς κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της υπέστη ένα ατύχημα.

«Άνοιξα το κουτί της πίτσας για να ελέγξω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, για να ελέγξω αν η πίτσα ήταν ακόμα άθικτη», δήλωσε ο ντελιβεράς στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο, ενώ οι ιατροδικαστές μιλούν για υψήλο κίνδυνο εκδήλωσης ασθένειας από την πίτσα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …