Αιτήσεις από άτομα ηλικίας 18-35 ετών

Συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις από νέους και νέες ηλικίας 18-35 ετών που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία,  στο πλαίσιο του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Equal Society".

Εάν διαθέτεις γνώσεις τεχνολογίας, ψηφιακών εργαλείων και μέσων, ανάπτυξης ιστοσελίδας και εμπειρία σε τεχνολογικό περιβάλλον στείλε μας το Βιογραφικό σου σημείωμα στο info@equalsociety.gr.

Το έργο που θα αναλάβεις μπορεί να είναι η δημιουργία μιας mobile εφαρμογής, μιας οnline πλατφόρμας, η ανάπτυξη ενός website, η δημιουργία social media καναλιών ή ψηφιακών εργαλείων, μια ψηφιακή καμπάνια ανεύρεσης πόρων… οι δυνατότητες της τεχνολογίας είναι απεριόριστες!

Αποστολή βioγραφικού σημειώματος στη διεύθυνση: vasiliki.niari@equalsociety.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …