Η ΓΣΕΕ επιστρέψει το καρφί στην Αχτσιόγλου

Κύκλοι της ΓΣΕΕ σχολιάζοντας το «καρφί» της Αχτσιόγλου περί μη σοβαρής Τριτοβάθμιας Συνομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο, αναφέρουν ότι:

«Η Κυβέρνηση έχει επιλέξει να συνδιαλέγεται θεσμικά για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους με...τους βιομηχάνους και τους εκπροσώπους των πολυεθνικών.

Είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός των Κυβερνητικών στελεχών, από αυτές τις επαφές, που προσφάτως ανέδειξαν ως κοινωνικό εταίρο και το Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και ακολουθεί αναγνώριση και των Βιομηχάνων... Άνω Κάτω Ραχούλας.

Για τη ΓΣΕΕ αρκεί η εμπιστοσύνη των συνδικαλιζόμενων εργαζομένων και βεβαίως η αναγνώριση σοβαρών Διεθνών Οργανισμών και Φορέων όπως είναι το ILO, που παρεμπιπτόντως αναγκάζεται να κλείσει το γραφείο του στην Ελλάδα με ευθύνη της Κυβέρνησης», σχολιάζουν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …