?????????????????????????????????????????????????????????

Όχλος έβαλε φωτιά σε ζωντανό άντρα! (Σκληρό VIDEO)

Με τον πιο φρικιαστικό τρόπο αποτυπώθηκε το ως που μπορεί να φτάσει ο όχλος όταν αποφασίζει «να πάρει το νόμο στα χέρια του», μια συζήτηση που άνοιξε και στην Ελλάδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου.

Ομάδα 800 περίπου ανθρώπων έκαψαν ζωντανό έναν άνδρα, για να τον τιμωρήσουν για την κλοπή ενός αυτοκινήτου, στην περιοχή Σάντο Τομάς του Περού.

Όλα άρχισαν όταν ντόπιοι εντόπισαν τον άνδρα να κλέβει αντικείμενα μέσα από ένα όχημα. Τον ακινητοποίησαν, τον οδήγησαν στην κεντρική πλατεία, τον έδεσαν σε μια κολόνα, τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.

Η δύναμη των 45 αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει το λιντσάρισμα, ενώ -ευτυχώς- κάποιοι από τους πολίτες που παρακολούθησαν το συμβάν προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με ρούχα.

Το λιντσάρισμα δεν στοίχισε τη ζωή στον άνδρα, που όμως νοσηλεύεται με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 45% του σώματός του.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …