Σε εξέλιξη η διαδικασία διεξαγωγής γραπτού διαγωνισμού εκατοντάδων θέσεων

Τον δεύτερο γραπτό διαγωνισμό (σ.σ. ο πρώτος, για 548 θέσεις στην ΑΑΔΕ, διεξήχθη τον περασμένο Ιούλιο) στα τελευταία πολλά χρόνια είναι σφόδρα πιθανό να οργανώσει το ΑΣΕΠ τους πρώτους μήνες τους 2019.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "aftodioikisi.gr", το τελευταίο διάστημα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής βρίσκονται σε επαφές με αρμόδιους του υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη μεταφραστών και διερμηνέων στην Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου, όπου έχουν διαπιστωθεί ελλείψεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο αριθμός των θέσεων ούτε η διαδικασία, κάτι που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των επαφών ΑΣΕΠ και ΥΠΕΞ, οπότε και το υπουργείο θα αποστείλει σχετικό επίσημο αίτημα στην Ανεξάρτητη Αρχή, ενώ στελέχη του ΑΣΕΠ θεωρούν ότι ο διαγωνισμός θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2019.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …