50 προσλήψεις αορίστου χρόνου με μισθό και κόστος διαμονής

Επιθυμεί να προσλάβει με σύμβαση αορίστου χρόνου 50 οδηγούς, που θα εκτελούν καθημερινά τοπικά δρομολόγια, εργαζόμενοι ανά 5ήμερο με 2 ρεπό εβδομαδιαίως ή 8 ρεπό το μήνα, έχοντας ως μόνιμο τόπο κατοικίας την πόλη του Βερολίνου, η Γερμανική εταιρία αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα πιο κάτω προσόντα:

  • άδεια οδήγησης Ε’ κατηγορίας
  • Π.Ε.Ι.
  • ηλεκτρονικό ταχογράφο
  • να μιλούν Γερμανικά ή Αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης.

Παρέχεται διαμονή με κόστος 160 ευρώ το μήνα με θέρμανση, wi-fi, έξοδα ηλεκτρικού και νερού συμπεριλαμβανόμενα, ενώ κατά την άφιξη προβλέπεται παραλαβή και ξενάγηση, εγγραφή στον εθνικό Γερμανικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας στην Deutsche Bank.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα στα Αγγλικά ή στα Γερμανικά σε μορφή επεξεργαστή κειμένου Word στο info@hrstrategy.gr ή να καλέσουν στο 6945 155 301


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …