Προκήρυξη τριών θέσεων Ειδικών Συμβούλων

Για να παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, μέσα στον κύκλο των γνώσεων ή/και της επαγγελματικής της/του εμπειρίας για ζητήματα πολιτιστικής κληρονομιάς, προστασίας και ανάπτυξης της Παλιάς Πόλης Κέρκυρας καθώς και σε θέματα που αφορούν το συντονισμό, την πορεία υλοποίησης και την παρακολούθηση της εφαρμογής των έργων που εμπίπτουν στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση του Δήμου, προκηρύσσεται  η πρόσληψη τριών Ειδικών Συμβούλων ως "ΠΕ/ΤΕ Μηχανικών ", από το Δήμο Κέρκυρας.

Οι θέσεις

  • Μία (01) θέση ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών για να παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, μέσα στον κύκλο των γνώσεων ή/και της επαγγελματικής της/του εμπειρίας για ζητήματα πολιτιστικής κληρονομιάς, προστασίας και ανάπτυξης της Παλιάς Πόλης Κέρκυρας καθώς και σε θέματα που αφορούν το συντονισμό, την πορεία υλοποίησης και την παρακολούθηση της εφαρμογής των έργων που εμπίπτουν στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση του Δήμου,
  • Μία (01) θέση ΠΕ/ΤΕ Μηχανικών για να παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, μέσα στον κύκλο των γνώσεων ή/και της επαγγελματικής της/του εμπειρίας σε θέματα τοπογραφικών αποτυπώσεων της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας και
  • Μία (01) θέση ΠΕ Περιβαλλοντολόγος ή ΤΕ Τεχνολόγος Περιβάλλοντος, για να παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, μέσα στον κύκλο των γνώσεων ή/και της επαγγελματικής της/του εμπειρίας σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, τις τεχνολογίες απορρύπανσης και τη διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …