?????????????????

61 θέσεις με αποζημίωση 15 ευρώ ημερησίως

Ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 61 ατόμων, με την ανάληψη των καθηκόντων να είναι εθελοντική και η αποζημίωση που είναι 15 ευρώ ημερησίως, δεν έχει την έννοια του εργατικού ημερομισθίου και ως εκ τούτου δεν δημιουργείται σχέση εργασίας μεταξύ της Στρατιωτικής Υπηρεσίας και του Εθνοφύλακα (δηλαδή δεν υπάρχει ασφάλιση στα ασφαλιστικά ταμεία ή συνταξιοδότηση ή αποζημίωση, ως "εθνοφυλάκων", προκειμένου να εξασφαλίσει τη φρούρηση εγκαταστάσεων, κατά το έτος 2018, τις οποίες άνοιξε η "Μονάδα 61 Μ.Ε". (Στρατόπεδο Μαρκόπουλου) στα Φάρσαλα.

Η παραπάνω αποζημίωση χορηγείται για την αποζημίωση δαπανών διατροφής, ιματισμού και υποδήσεως.

Ο χρόνος υπηρεσίας φύλαξης του Στρατοπέδου θα είναι ημερήσιες και νυκτερινές ώρες, με τη διάρκεια της υπηρεσίας να μην υπερβαίνει τις 8 ώρες ανά 24ωρο και θα υπάγονται στους στρατιωτικούς κανονισμούς κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. Η παύση παροχής της υπηρεσίας θα γίνει όταν διατάξει η Στρατιωτική Μονάδα για λόγους της θελήσεώς της ή από εθελοντική παύση του ενδιαφερομένου ή παράπτωμα.

Η επιλογή των εθνοφυλάκων που θα προσληφθούν θα γίνει με «κριτήρια επιλογής» (άνεργοι, έγγαμοι, πολύτεκνοι κ.λπ.) όπως καθορίζει το σχετικό σύστημα μορίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …