Θέσεις για 6+6 μήνες

Προσκαλεί υποψήφιες-ους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής άσκησής τους, διάρκειας 6 μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα 6 μηνών, ως "δικηγόροι", στο Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας του, ο Δήμος Λαμιέων, να υποβάλλουν την αίτησή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός δέκα ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης (13/10/2018) της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.lamia.gr), δηλαδή μέχρι και τις 22/10/2018, ως εξής:

  • με ταχυδρομείο επί αποδείξει, στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Λαμιέων (Ταχυδρομική Διεύθυνση: Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, Λαμία, Τ. Κ. 35100).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου ή άλλο αποδεικτικό μέσο.

  • με φυσική παρουσία στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Δήμου Λαμιέων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Κόκκινα» δάνεια: Βιώσιμες λύσεις για όσους αδυνατούν να τα αποπληρώσουν

Την διαβεβαίωση ότι οι εταιρίες διαχείρισης δανείων θα προσφέρουν μια σειρά καινοτόμων και βιώσιμων ..