Σύμβαση απασχόλησης με ανοιχτή την προοπτική χρονικής επέκτασης της

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για το χρονικό διάστημα έως την 31η Δεκεμβρίου 2018, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών, ως "επιστημονικού προσωπικού-1 ΠΕ Αρχαιολόγοι" προκήρυξε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στις ακόλουθη διεύθυνση:

  • Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Επαμεινώνδα 10, 105 55, Αθήνα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις πόσες μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.033,02 μονάδες Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή …