Για πώληση και κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη γνωστός ψυχίατρος

Ψυχίατρος συνελήφθη κατηγορούμενος για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και λειτουργία ιατρείου χωρίς άδεια, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Ο ψυχίατρος, που έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνελήφθη μέσα στο ιατρείο του, στο Κολωνάκι, μαζί με τη γραμματέα του και άλλα δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, εργάζονταν ως νοσηλευτές.

Ο ψυχίατρος εξακολουθούσε να λειτουργεί παράνομα το ιατρείο του, παρά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του.

Για την παράνομη λειτουργία του ιατρείου έγινε μήνυση από τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας και στη συνέχεια έγινε προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία.

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού με τον γιατρό ως ασθενείς, με αποτέλεσμα όταν επισκεφτούν το ιατρείο του να διαπιστώσουν ότι πράγματι λειτουργούσε παράνομα. Στξν διάρκεια της εφόδου ανακάλυψαν και τα ναρκωτικά.

Στο γραφείο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χάπια, από αστυνομικούς, για τα οποία θα γίνει έρευνα εάν κυκλοφορούσαν νόμιμα στη χώρα μας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …