Δημοτικού περιεχομένου 60 προσλήψεις

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ανακοινώνει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέγιστης διάρκειας δύο (02) μηνών και συγκεκριμένα εξήντα (60) εργαζομένων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων, επειγουσών, εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, που συνίστανται στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Καλούμε, όσους επιθυμούν, να υποβάλουν την αίτησή τους εντός πέντε (05) ημερών από την επόμενη της ανάρτησης της παρούσας στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, από σήμερα Παρασκευή 19­10-2018 έως και την Τρίτη 23-10-2018.

Τα δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

Υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρουν ότι:

  • δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα,
  • διαθέτουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για να εργαστούν καθώς,
  • δεν έχουν το κώλυμα του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007. Έντυπα αιτήσεων και υπεύθυνης δήλωσης διατίθενται από την Υπηρεσία μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας, Μαράσλειο Μέγαρο (1ος όροφος) Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2661362773, -774, -776.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …