Θέση σε Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου

Ανακοινώνει την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση, ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη των αναγκών στα αθλητικά τμήματα με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, στο Τμήμα Αθλητισμού που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά, ο  Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής, ως "1 ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής."

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν στο γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00π.μ. έως 16:00, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας, Γεωργίου Παπανδρέου 12, Νέα Μουδανιά Τ.Κ 63 200, Νομός Χαλκιδικής,απευθύνοντας την επιστολή στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών,(τηλ. επικοινωνίας:23730- 65686).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …