Αντιδρούν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην πιθανή αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού

Τυχόν πρόωρη αποφυλάκιση του τρομοκράτη Σάββα Ξηρού θα αμαύρωνε την μνήμη των μελών αμερικανικών αποστολών που δολοφόνησε, διαμήνυσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Προσέθεσε πως τυχόν απελευθέρωση του μέλους της «17 Νοέμβρη» θα ήταν κακή υπηρεσία στις οικογένειες των νεκρών.

Ο Σάββας Ξηρός έχει καταδικαστεί σε πέντε φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για τη συμμετοχή του σε πέντε δολοφονίες..

Σε ανάρτησή της στο Twitter η πρεσβεία παραθέτει φωτογραφία της πλάκας όπου αναγράφονται τα ονόματα πέντε διπλωματών και απεσταλμένων των ΗΠΑ που δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα.

Η πλάκα έχει απόφθεγμα του Θουκυδίδη για όσους συνεχίζουν την πορεία τους παρά τους κινδύνους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …