Προσλήψεις από 6 έως και 12 μήνες

Προσκαλεί υποψήφιες-ους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής άσκησής τους, διάρκειας 6 μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα 6 μηνών, ως "δικηγόροι", στο Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας του, ο Δήμος Λαμιέων, να υποβάλλουν την αίτησή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός δέκα ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης (13/10/2018) της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.lamia.gr), δηλαδή μέχρι και τις 22/10/2018, ως εξής:

  • με ταχυδρομείο επί αποδείξει, στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Λαμιέων (Ταχυδρομική Διεύθυνση: Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, Λαμία, Τ. Κ. 35100).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου ή άλλο αποδεικτικό μέσο.

  • με φυσική παρουσία στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του Δήμου Λαμιέων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …