Συντηρητική κατάσχεση της Folli Follie

Προσωρινή διαταγή για τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρείας Folli Follie και πέντε μελών του Δ.Σ. της εξέδωσε η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών Ειρήνη Κατινιώτη, μετά από αίτηση τριών επενδυτών και μιας ξένης εταιρείας, που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο.

Η προσωρινή διαταγή, αφορά περιουσιακά στοιχεία μέχρι 160.000 ευρώ και ουσιαστικά διατάσσει τη μη μεταβολή (μεταβίβαση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων μέχρι αυτού του ποσού.

Υπενθυμίζεται ότι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν δεσμευθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί , οι θυρίδες και χρηματοπιστωτικά προϊόντα της εταιρείας και των 7 μελών του διοικητικού της συμβουλίου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …