Ιδρύθηκε το "Σωματείο Πληρώματος Αεροσκαφών Ryanair"

"Σωματείο Πληρώματος Αεροσκαφών Ryanair" ιδρύθηκε στην Ελλάδα, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και το χτίσιμο ενός καλύτερου και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για τα πληρώματα των αεροσκαφών της Ryanair.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το μοναδικό εν ενεργεία σωματείο πληρωμάτων στην Ελλάδα.

Επίσης, πέραν της τυπικής αναγνώρισης από το Πρωτοδικείο Αθηνών, το Σωματείο Πληρώματος Αεροσκαφών Ryanair, μετά από επίσημη συνάντηση αντιπροσωπείας του στην έδρα της εταιρείας στην Ιρλανδία, έλαβε από την "Ryanair" έγγραφο αναγνώρισης και αποδοχής ως του μοναδικού πιστοποιημένου συνομιλητή και θεσμικού εκπροσώπου των πληρωμάτων στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται "τώρα πλέον όλα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της πρώτης συλλογικής συμφωνίας".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …