Μέγιστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες για 3 θέσεις απασχόλησης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ΤΡΙΩΝ (3) ατόμων,  με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2018-2019, ως "ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ", ανακοινώνει ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ.

Ειδικότητες:

  • 1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
  • 1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να κατεβάσουν μαζί με την προκήρυξη, από την ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (http://www.kassandra.gr ) ή να την προμηθευτούν από τον Α.Ο.Δ.Κ. και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Α.Ο.Δ.Κ. –Διοικητήριο-Κασσάνδρεια 63077-Κασσάνδρα, απευθύνοντάς την στον Πρόεδρο του Α.Ο.Δ.Κ. κ. Πούλιο Σπυρίδωνα

(τηλ. επικοινωνίας: 23743 50167 κ. Νταλιάρη Δημήτριο). Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-13:00.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης προς Τουρκία: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς τα θαλάσσια πάρκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα ότι είναι δεδομένη η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για συνέχιση …